maj 272019
 

Nu ligger Aluett i på sin vanliga plats i tullhamnen, visserligen utan ballast men hon flöt fint senast jag såg henne och tog inte in särdeles mycket vatten.

 

Under våren har vi jobbat frenetiskt med att få bytt de fyra bord vi tog oss ann i den här underhållsrundan, till hösten tar vi det lite lugnare och siktar på att bara byta ett. Tyvärr tog det betydligt mer tid att byta bord än vad vi hade hoppats så sjösättningen i vår blev förskjuten med några veckor jämfört med planen. Vi hade tänkt att vi skulle rigga henne nu i mitten av maj, men det gick inte, istället så siktar vi på att få upp masten och allt annat i mitten av juni, 15-16 är dagarna som gäller.

Segling då? Jo, vi ska nog kunna segla lite i sommar men mycket av tiden kommer att läggas på utbildning. Vi har många nya medlemmar som inte har stor seglingsvana så vi kommer att ta det försiktigt i början.

Det är också tid att betala medlemsavgiften för 2019, 250kr för ordinarie medlemmar och 100kr för stödmedlemmar, inbetalning till föreningens plusgirokonto 187728-1 är det enklaste och bästa.

Vi ses!

Johan Sjöberg, ordförande

Sorry, the comment form is closed at this time.